Technicus gezocht voor theatrale talkshow Morgen met Lucas

Voor de nieuwe theatrale talkshow Morgen met Lucas van Stichting Nieuwe Helden en Lucas De Man zoeken we een technicus die met ons mee de show wil afmonteren en draaien in Zwolle, Den Bosch, Nijmegen en Alkmaar. We maken in totaal 4 shows, waarmee we vanaf het najaar van 2022 op tour gaan. Voor nu zoeken we iemand die enthousiast is en beschikbaar voor de eerste twee shows. Zie hiervoor de onderstaande planning.  

Data 

 • Week van 26 september: 1 dag repeteren aan eerste show in Amsterdam, alle elementen samenvoegen in Q-lab 
 • 2 en 3 oktober: montage eerste show in Zwolle 
 • 5 oktober: spelen eerste show Lux Nijmegen
 • 7 oktober: spelen eerste show Verkadefabriek Den Bosch
 • 10 oktober: spelen eerste show Zwolse theaters Zwolle 
 • 11 oktober: spelen eerste show Theater De Vest Alkmaar 
 • 11 november: 1 dag repeteren aan tweede show in Amsterdam, alle elementen samenvoegen in Q-lab 
 • 22 november: montage tweede show bij Lux Nijmegen
 • 23 november: spelen tweede show Lux Nijmegen
 • 25 november: spelen tweede show Verkadefabriek Den Bosch
 • 28 november: spelen tweede show Zwolse theater Zwolle
 • 29 november: spelen tweede show Theater De Vest Alkmaar 
 • In 2023 spelen we de derde en vierde show. Als die data voor jou ook uitkomen, dan houden we je in 2023 ook graag in het team. Alle shows verkopen we ook voor najaar ’23 dus er komen nog meer speelbeurten bij.

Vergoeding

€300 – €350 per dag. 

Over de show
Vier avonden, vier keer een duik in de toekomst. Vier talkshows vol muziek, inzichten, vragen, emotie, humor en speciale gasten. Bereid je voor op een rollercoaster langs mogelijkheden en uitdagingen. Lucas De Man stelt je tijdens deze avond voor aan muzikanten, wetenschappers, filosofen en speciale gasten die je meenemen in (de toekomst van) geluk, eeuwig leven, natuur en geld. Voor meer info: https://companynewheroes.com/nl/project/morgen-met-lucas/ 

Voor meer informatie en bij interesse, neem contact op met creatief producent Amber Bloos amber@companynewheroes.com 0647017788