Studio Manager Gezocht

We zijn op zoek naar een Studio Manager voor Company New Heroes & Biobased Creations. Van september t/m februari 2023 met mogelijkheid tot verlenging.

Iemand die kan organiseren, niet bang is voor cijfers en graag orde en structuur aanbrengt. Iemand die energie krijgt bij het zien van onze projecten en zich verbonden voelt met de thema’s. Iemand die zich niet laat afschrikken om in een licht chaotische, maar zeer creatieve freelance-organisatie te werken, sterker nog: zij/hen/hij vindt krijgt er juist energie van tussen alle projecten door te navigeren.

Als studiomanager ben je de zakelijke en organisatorische steun en toeverlaat op ons kantoor en ben je een aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers als projectteams en springt in waar nodig. Je onderhoudt de zakelijke structuur achter de projecten en verzorgt het proces van offertes en rondom de verkoop van optredens, bijeenkomsten en prestentaties.  

Het gaat om een opdracht voor ca. 3 dagen in de week, zelf flexibel in te delen, voor 6 maanden en mogelijk langer.

Over Company New Heroes

Wij zijn een professioneel creatieve organisatie met een missie: het herwaarderen wat van waarde is. We werken altijd aan meerdere grote en kleine projecten tegelijk, die allemaal hun eigen, diverse projectteam van freelance creatieven hebben. Zoektochten waar we op dit moment middenin zitten: bouwen met biobased materialenvernieuwing van democratie, de toekomst van werk en nog veel meer.  Wij pleiten voor dialoog, mogen zoeken, diversiteit en kwetsbaarheid. 

Meer weten? www.companynewheroes.com

We zoeken iemand op ZZP basis, het honorarium is €200,- per dag.

Weet jij iemand die bij ons past? Of ben jij zelf diegene? We horen het graag! Stuur dan voor 31 juli een mailtje met waarom je geïnteresseerd bent naar jip@companynewheroes.com