Gezocht: Creative Producer voor het pioniersproject Nature Building Lab

Nature Building Project (onderdeel van Company New Heroes) is op zoek naar een bevlogen junior Creative Producer om per direct aan de slag te gaan met de oprichting van het Flevolandse Nature Building Lab.

In opdracht van RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en op verzoek van Topsector Energie ontwikkelen we een leer- en experimenteertraject voor bouwprofessionals, docenten en MBO- en HBO studenten om de transitie naar een groenere bouwwereld mee vorm te geven. In samenwerking met onderwijsinstellingen en verankerd in de praktijk. Meer informatie over het project vind je op de website van Nature Building Project.

Ervaring en netwerk in het praktijkonderwijs in Flevoland is een pré en affiniteit met biobased bouwen en innoveren gewenst. Maar het belangrijkst is het zijn van een onderzoeksgretige teamspeler die niet bang is voor het zien én aanleggen van nog niet bestaande paden, iemand die makkelijk contact legt, verbindingen ziet en goed communiceert. Ben jij bijvoorbeeld onderzoekend journalist, lobbyist (in spé), productieleider of diep van binnen al lang Nieuwe Held? Dan is deze vacature voor jou.

De functie
Je zal je onder andere toespitsen op:

  • Research doen / in kaart brengen waar mens en mogelijkheden te vinden zijn.
  • Contacten leggen en netwerk onderhouden.
  • Afspraken inplannen, ontmoetingen verzorgen en aangaan samen met Bas.
  • Productietaken rond opzetten ontmoetingen, events en workshops.
  • Verslaglegging

De opdracht is voor twee dagen per week t/m mei ’23. Er is een mogelijkheid op verlenging met een jaar. De werkdagen zijn flexibel in te delen.

We zoeken iemand op ZZP basis, het honorarium is €200,- per dag.

Je werkt samen met Jopie de Zeeuw, projectleider Nature Building Project en Bas van Rijnsoever, mede oprichter van Stichting Nieuwe Helden en hoofd Nature Building Lab. Vooral met Bas zul je de komende weken op ontmoetingstocht door Flevoland reizen, bellen en mailen om een zo compleet mogelijke werkgroep samen te stellen waarmee we de komende anderhalf jaar toe zullen werken naar de oprichting van het Nature Building Lab.

Spreekt deze oproep je aan en ben je beschikbaar de komende periode? stuur een mailtje met je cv en motivatie naar: bas@stichtingnieuwehelden.nl en we nemen contact met je op!

Over Company New Heroes

Wij zijn een professioneel creatieve organisatie met een missie: het herwaarderen wat van waarde is. We werken altijd aan meerdere grote en kleine projecten tegelijk, die allemaal hun eigen, diverse projectteam van freelance creatieven hebben. Zoektochten waar we op dit moment middenin zitten: bouwen met biobased materialenvernieuwing van democratie, de toekomst van werk en nog veel meer.  Wij pleiten voor dialoog, mogen zoeken, diversiteit en kwetsbaarheid.