Verhaal van Lucas tijdens aftrap EU2016 en in New Amsterdam #8

In de openingsweek van Europe by People, het culturele programma rondom het Nederlands voorzitterschap van de EU boeit Lucas De Man avond na avond een volle zaal met het verhaal van zijn reis, voor de gelegenheid in het Engels. Het is het verhaal van een reis door Europa, beginnend in de 16e eeuw waar hij onder andere Luther, Erasmus en Jeroen Bosch ontmoet. En dan via het heden misschien wel een stukje stukje de toekomst in met Hans Trapman, Simon Allermeersch en Giorgio de Vinis, om maar een paar van de hedendaagse visionairs en creators te noemen die Lucas sprak. In het New Amsterdam magazine -ter gelegenheid van EU2016 ook in het Engels- zet Lucas nog eens uit een waar zijn generatie voor strijdt.

Lees het hier: http://issuu.com/pakhuisdezwijger/docs/na_8_issuu