The Creative Underclass?!

MET TACHTIG AAN TAFEL: DIALOOG OVER HET VERZILVEREN VAN CREATIVITEIT
Wij (Brakke Grond, Stichting Nieuwe Helden, de Buren en de Amsterdamse School of Management) organiseren een eerlijke en pittige avond met verbeteringszin. Met als aftrap filosofische toekomstbeelden en verhelderende analytische cijfers. Gevoed schuiven tachtig hoofden bij elkaar aan tafel om samen de mogelijkheden door te lichten. De eerste veertig tafelgenoten die wij al selecteerden nemen allen best practices en expertise mee en nu is het aan jou om ook aan te schuiven. Ga in dialoog, ontmoet, ontleed, vul aan en doe er je voordeel mee.

AANMELDEN Deelname aan de tafel van tachtig is gratis in ruil voor jouw gratis input. Reserveer wel je plekje via 020- 6266866, want er zijn beperkte plaatsen. Voertaal is Nederlands.

meer info: http://www.brakkegrond.nl/programma/1347/The_Creative_Underclass_//