MAANDAGWERKDAG

Iedere maandagavond kun je als Creator gratis vergaderen in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. Vanaf 18.00 uur ben je welkom met je groep, organisatie of gezelschap aan één van onze vergadertafels. Ook voor een ontspannen drankje na een lange werkdag ben je meer dan welkom in het café van de Brakke Grond.
Er is gratis internet, een zoekertjesbord waar je vraag en aanbod kunt vinden én je krijgt een kortingspas waarmee je iedere maandag 20% korting op eten en drinken krijgt aan de bar in het café.
Maandagwerkdag is een onderdeel van het nieuwe programma ToGather van Stichting Nieuwe Helden, waarin we ontmoetingen creëren tussen Creators (creatieve professionals in de breedste zin van het woord) en organisaties.

Aanmelden is niet verplicht, maar het is wel handig om te weten als je komt vergaderen.
Laat het ons weten op merel – at – companynewheroes.com/nl