Samen is het leven leuker dan alleen

Vrouw zoekt man voor relatie. Wat ik belangrijk vind, is respect voor mens, dier en natuur. Verder lees ik graag en vind ik het leuk om te knutselen, legpuzzels te doen, te tuinieren, wandelen, fietsen, knuffelen en praten. Ik ben 68, zie er goed uit, ben ruimdenkend. Ben een gewone mens die houdt van het leven.

Ik ben een man van 74 jaar. Ben op zoek naar een eerlijke, betrouwbare, zorgzame vrouw, in de hoop dat we voor elkaar nog wat kunnen betekenen. Graag niet-rokend en in het bezit van een rijbewijs.

Weduwe, 79 jaar, zoekt een gezellige, nette, verzorgde man om samen van het leven te genieten. Ik hou van winkelen, dagtrips, een terrasje pikken, eventueel vakantie en andere leuke dingen.

Weduwe, 85-plus, gezond, vitaal en goed verzorgd. Woon in Tilburg. Ik wil met kerst en Nieuwjaar tien dagen op vakantie naar hotel Dennenhoeve op de Veluwe. Welke vitale 85-plus weduwnaar of weduwe zou dit ook graag willen? Dan kunnen we samen gaan, want alleen is maar alleen.

Hallo, ik ben een weduwe van 70 jaar die een man wil ontmoeten. Ik ben sportief, hou van dansen, fietsen, wandelen, enz. Denkt u ‘Dat is het!’, schrijf me dan.

Ben een vlotte, verzorgde weduwe, 77 jaar, niet-rokend. Via deze weg zoek ik een leuke man (niet-roker) voor een fijne vriendschap die kan uitgroeien tot een lat-relatie. Samen is het leven leuker dan alleen.