Een Dag van de Liefde in De Hazelaar

Gisteren was een dag vol spijkers met koppen. In De Hazelaar spraken wij met activiteitenbegeleider Mariƫtte van den Brekel en al rap werden data geprikt ter voorbereiding van Een Dag van de Liefde . Het plan is als volgt: zeven weken lang zullen wij elke woensdagochtend samen met de bewoners van deze zorginstelling een programma samenstellen dat daags voor Kerst gepresenteerd gaat worden in De Hazelaar. Een team van mondige bewoners zal ons tijdens al deze bijeenkomsten vertellen waar zij zelf zin in hebben en waar mogelijk gaan wij daarmee aan de slag of schakelen wij bevriende kunstenaars in om te helpen en workshops te organiseren. Zo zullen niet alleen wij en onze generatiegenoten een bijdrage leveren, maar hopelijk bestijgen de ouderen zelf ook het podium of maken zij zich achter de schermen verdienstelijk.
Welke kant dat op gaat? Geen idee, maar het is nadrukkelijk niet aan ons om daarin te sturen. We zijn benieuwd!