Eindelijk!

Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar nu is er dan toch eindelijk een heuse website voor Bejaarden & Begeerte. Daarmee is meteen één misverstand al uit de wereld: dat jongelui zo handig zijn met internet. Godbetert dagen zijn er overheen gegaan, gevloek en getier heeft het gekost en minstens drie laptops zijn gesneuveld vanwege de frustratie van Oscar.

Enfin, we zijn online. Dat mag gevierd worden en het staat u daarom vrij om een fles te ontkurken. Proost!

Op deze website vindt u achtergrondinformatie, speeldata, contactgegevens en binnenkort ook beeldmateriaal. Bovendien gebruiken wij deze pagina om u op de hoogte houden van alles wat wij tijdens dit project meemaken en ontdekken. Soms krijgt u een inkijkje dankzij een kort berichtje, maar even zo vaak kunt u meelezen over de schouders van Lucas en Oscar in de brieven die zij elkaar schrijven.

Wij zien uit naar uw reactie!

Lucas en Oscar