GEZOCHT: ADMINISTRATEUR ± 0,6 FTE

Stichting Nieuwe Helden & Biobased Creations zoekt per direct een administrateur voor ca. 3 dagen per week.

Als administrateur vorm je samen met de zakelijk directeur de financiële spil van de organisatie. Je zorgt ervoor dat financiële administratie up-to-date is en verzorgt contracten, offertes en facturen. Hierbij maak je gebruik van onze geautomatiseerde systemen (o.a. Gripp en Exact Online) en werkt samen met ons externe boekhoudkantoor. Je werkt zelfstandig, maar in nauwe samenwerking met de zakelijk directeur op ons kantoor in Amsterdam. Je kunt zorgvuldig en gestructureerd en hebt een basiskennis boekhouden en/of administratie en wil hier binnen deze functie verder in ontwikkelen.

Taken zullen o.a. zijn:

 • Verwerken van inkoopfacturen
 • Bijhouden van projectbudgetten
 • Voorbereiden van betalingen 
 • Opstellen van offertes en verkoopfacturen
 • Onboarding van nieuwe opdrachtnemers
 • Ondersteuning in salarisadministratie
 • Verzorgen van Btw-aangiftes
 • Bijhouden van activiteiten/agenda
 • Verwerken van impact gegevens (bereik, bezoekers etc.)
 • Ondersteuning bij projectafrekeningen en jaarrekening

Functie-eisen:

 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau
 • Opleiding in of ervaring met boekhouden en/of administratie
 • Goede kennis van de Nederlandse taal

Wij bieden:

 • Een fijn kantoor in Amsterdam-Noord
 • (deels) thuiswerken mogelijk in overleg 
 • Een creatief dynamisch team
 • Overeenkomst voor ± 24 uur per week

Over ons

Wij zijn een professioneel creatieve organisatie met een missie: het herwaarderen wat van waarde is. Wij pleiten voor dialoog, mogen zoeken, diversiteit en kwetsbaarheid. We werken altijd aan meerdere grote en kleine projecten tegelijk, die allemaal hun eigen, diverse projectteam van freelance creatieven hebben. 

We streven ernaar een inclusieve organisatie te zijn, waarin iedereen kan uitdragen wie die is. Wij werken vanuit de overtuiging dat er in een divers team meer dynamiek, ideevorming en innovatie tot stand komt. Twijfel je of je geschikt bent, maar spreekt deze vacature je wel aan? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Meer weten? www.companynewheroes.com & www.biobased creations.com Weet jij iemand die bij ons past? Of ben jij zelf diegene? We horen het graag! Stuur dan voor 12 februari een korte motivatie en cv naar shae@companynewheroes.com