Prijzen voor De Man door Europa

Het Nederlands voorzitterschap van de Europese Unie loopt bijna ten einde, maar daarmee neemt de aandacht voor (De Man door) Europa niet af… Terwijl Nieuwe Helden werkt aan WOLK, de spectaculaire afsluiting van het project In Search of Europe, blijft de lecture performance die ook onderdeel is van dit project in de prijzen vallen. Naast de selectie voor het Theater Festival Amsterdam, staat de voorstelling ook op het Vlaams Theater Festival. Én Lucas De Man is een van de drie genomineerden voor de titel EuroNederlander van het jaar! De winnaar is hij/zij met de meeste stemmen. Je kunt hier je stem uitbrengen voor de EuroNederlander Award 2015/16.

De Man door Europa is nog te zien in binnen- en buitenland. Zie onze agenda voor de speellijst.

Voor meer over het vervolg op De Man door Europa: wolkproject.nl

Meer informatie over het Vlaams Theater Festival vind je hier.

En klik hier voor meer over het Theater Festival Amsterdam.