Lucas De Man verovert Den Bosch

 

DEN BOSCH – Den Bosch en de Boulevard mogen zich gelukkig prijzen met Lucas De Man. De stadskunstenaar van Den Bosch greep het theaterfestival aan om zijn grote mogelijkheden te tonen.

Met veel charme en lef was De Man donderdagmiddag de ceremoniemeester die de opening van het festival bijzonder maakte. Later die dag, op de ’tweede’ opening in de Verkadefabriek, was De Man ook weer nadrukkelijk aanwezig. Als presentator en animator, om aan het slot snel zijn kostuum te verwisselen voor makkelijkere kleding waarna in ‘There is me in meeting’, een toneelstuk gespeeld met de Chinese danseres Ning Xi, zich als acteur liet zien. Grappig en onderhoudend, maar ook serieus en schrijnend.

Lees de rest van het artikel op de site van het Brabants Dagblad, klik hier