Opening WINKEL

Op donderdag 29 augustus om 17u openen wij de winkel voor creatieve ideeën in de Hinthamerstraat 147 in Den Bosch. Het idee van Lucas De Man is om gedurende zijn 4 jaar als stadskunstenaar steeds in een leegstaand winkel pand, initiatieven en ideeën van creatieven uit Den Bosch waar mensen aan deel kunnen nemen, te laten zien.

De winkel is van op straat te bedienen, interactief en werd ontworpen door Afdeling Buitengewone Zaken. De ene kan laat 4 overheadprojectoren zien die elk 1 A4 sheet met een initiatief laten zien. De andere kant bevat filmpjes zonder geluid die na elkaar spelen.

Af en toe zal de winkel open zijn voor publiek als er een fijn project de ruimte nodig heeft. Voor de rest willen we de komende vier jaar het interactieve deel van op straat steeds meer uitbreiden en finetunen.

ideeën en initiatieven zijn welkom op Lucas@companynewheroes.com/nl