PASSIE

Jammer jammer jammer, de laatste speelbeurt zit er voorlopig op, maar gelukkig gelukkig gelukkig spelen we in december weer verder! In de tussentijd kunt u gerust rond blijven neuzen op deze site, die nog regelmatig vernieuwd zal worden. En voor dit moment danken wij de zes steden waar we mochten spelen, voor hun oneindige PASSIE:

Eindhoven              Roosendaal             Den Bosch                Heerlen                   Breda                        Tilburg

Ehm? Wat was PASSIE ook alweer? Welnu: tijdens ons onderzoek vertelden alle ouderen ons over die fantastische tijd waarin er nog door iedereen gedanst werd. Dat vonden wij zo mooi, dat we het voor één keer in elke stad in ere wilden herstellen. Daarom trommelden wij tijdens het festival Hartstocht zoveel mogelijk mensen op – jong en oud – die samen de foxtrot gingen dansen. Dat deed men tussen de lijnen van een letter en met een vliegtuigje werden daar foto’s van gemaakt. En dat is dus PASSIE!