PASSIE in Heerlen

Hoera, ook in Heerlen was niet alleen Bejaarden & Begeerte, maar ook PASSIE een groot succes! Om 19u verzamelde zich een meute mensen, burgemeester Depla sprak een vriendelijk woordje, de band Tres-Avis begon te spelen en het dansen was niet meer te stuiten.

Eerst kroop men dicht tegen een knappe partner aan:

Daarna kreeg iedereen een paraplu:

En toen werd het een S:

Tres Avis speelde nog even door

MISSIE GESLAAGD!

En u kunt nog meedansen in de volgende steden:

  • 27 mei, Tilburg, 18.50u verzamelen in de schouwburg
  • 3 juni, Roosendaal, 18.50 u verzamelen in de schouwburg
  • 10 juni, Breda, 18.50u verzamelen in de schouwburg
  • 16 juni, Den Bosch, 18.50u verzamelen in de schouwburg

En dan nu een lijst met bedankjes:

Een zeer zeer zeer diepe buiging voor het publiek in Heerlen, dat allereerst massaal kwam opdraven voor de dans van PASSIE, om vervolgens met verbazingwekkend hoge opkomst de voorstelling Bejaarden & Begeerte te bezoeken! Alle avonden waren een groot succes en dat had natuurlijk alleen kunnen lukken dankzij de hulp van onze zangeressen: de bijzondere Mariet Geraeds (79) en voortreffelijke Jessica Ernst (77). Ook een groot applaus voor de band bij PASSIE: Tres Avis. En een grote pluim voor burgemeester Paul Depla, die bereid was de dans te openen.
Merci!
Ook de pers liet zich niet onbetuigd. Binnenkort kunt u nalezen wat De Limburger erover schreef, hoe Oscar Kocken te horen was bij het Cultuurcafé van Radio L1 en hoe Parkstad Radio in gesprek raakte met Lucas de Man en zijn kompaan.

Enne… laten we alsjeblieft niet vergeten om onze stadscoördinator Vivian Malherbe te bedanken. Met hart en ziel werkte zij aan dit project, dagen heeft zij gebeld en gemaild en is op pad geweest om zangeressen, muzikanten, een dansleraar, activiteitenbegeleiders en publiek in Heerlen te vinden. Daarvoor nemen wij uiteraard diep onze hoed af!