Pannenkoeken!

Het was weer tijd voor research, dit keer op de pannenkoekenboot. Waarom in vredesnaam? Welnu: omdat wij overwegen om ook daar een speciale versie van onze theatervoorstelling Bejaarden & Begeerte te gaan brengen. De plannen zijn nog pril, maar om toch alvast een goed beeld te krijgen, gingen we vandaag mee uit varen. Terwijl wij daar onze ogen en magen goed de kost gaven en zo langzaam maar zeker tot wat plannen kwamen, beantwoordden we ondertussen netjes alle vragen van een meevarende journaliste van de Nestor. (Hét ouderenblad bij uitstek, met ongeveer een halfmiljoen lezers.)
Een van de belangrijke ontdekkingen tijdens onze tocht was dat er geen limiet bestond op het eten van de pannenkoeken. De journaliste heeft er vier op. Oscar vijf. Lucas zes (en piept nu over buikpijn).

En we hebben foto’s!

DSC00273

Dit mocht je er op

DSC00277

Stroop en poedersuiker

Lucas wordt geïnterviewd

Lucas wordt geïnterviewd