Op zoek naar… een 65+ zangeres!

Héél veel zin in morgen: Kocken & De Man gaan audities afnemen voor een 65+ zangeres voor de eerste drie try-outs in Tilburg. De aanmeldingen stromen inmiddels al binnen, maar bent of kent u een 65+ zangeres die op de hoogte is van het repertoire uit de jaren ’40, ’50 en ’60, schroom niet en stuur ons zo snel mogelijk een bericht! Binnenkort volgen meer auditiedata.

Wilt u meedoen, dan moet u beschikbaar zijn op de speeldata 28, 29, 30 december 2009. Bij voorkeur woont u in de regio Tilburg. Voor de periode mei-juni zoeken wij overigens ook dames uit Breda, Roosendaal, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Heerlen.

Wij zien uit naar uw reactie. Reikhalzend kunnen we wel zeggen!

Stopt u maar met aanmelden, we hebben d’r!

Foto 170

De Man wordt gebeld door een dame die zich graag wil aanmelden.