Videos

Online talk shows, series, animation and documentary films. New Heroes creates all sorts of audiovisual stories. Check out some of our content below. Or click here to browse our YouTube channel.

Meet the Millennials

In onze documentaireserie Meet the Millennials ontmoet je de generatie van de toekomst in Tokyo, Seoul, Singapore, Shenzhen, Hong Kong en Taipei. De serie toont hoe de Aziatische millennials (geboren tussen 1980-2000), net als de millennials in het Westen, gedreven zijn om een verschil te maken in een complexe, snel veranderende wereld. De documentaire wordt verteld in een losse en humoristische documentaire / roadmovie-stijl door presentatoren Lucas De Man (BE / NL) en Hyunsin Kim (DE / KOR).

API key not valid. Please pass a valid API key.

Farm Well

It’s not always easy being a farmer today. Ontmoet de boeren die het anders doen! New Heroes, Full Frame en project FARMWELL presenteren met trots Farm Well, de serie: 6 verhalen van boeren in Europa met inspirerende verhalen en sociale innovaties. Projecten die een positieve invloed hebben op de mentale gezondheid en het sociaal en fysiek welzijn van boeren, hun families en communities.

API key not valid. Please pass a valid API key.

Meisje met de Zwavelstokjes

We creëren een moderne versie van het sprookje Meisje met de Zwavelstokjes en ontwikkelen een ritueel van voorlezen om het te kunnen hebben over de groeiende kinderarmoede in Nederlandse steden. In samenwerking met kinderen uit alle stadsdelen van Amsterdam creëren we professionele kunstuitingen, educatie, storytelling, campagne en een videoreeks om, voorbij bewustwording, over te gaan tot actie!

API key not valid. Please pass a valid API key.

Toekomst van Democratie

Het borrelt van de democratische experimenten in Europa. Voor In Search of Democracy 3.0 volgt documentairemaker Emma Lesuis de vernieuwers die hierachter zitten. Ze ontdekt de energie van burgers om actief te zijn en grote verscheidenheid aan mogelijkheden voor de toekomst.

API key not valid. Please pass a valid API key.

Een tour langs onze Biobased Creations

Met onze creatieve talenten stimuleren we innovatie in duurzaamheid. We onderzoeken en ontwikkelen biobased materialen voor (kunst)installaties en creaties. We ontwikkelen (kunst)installaties en creaties om anderen – zowel professionals als het brede publiek – te inspireren ook met biobased materialen aan de slag te gaan. 

API key not valid. Please pass a valid API key.

Want to see more? Take a tour of one of our art installations or exhibits, check out the big ideas we’re working on now or find the latest teasers. Follow us on Youtube.