Y20 Online Talkshows

over de meest urgente onderwerpen voor jongeren nu

Het doel van de Y20 2020-talkshows is om de standpunten, bijdrage en impact van de jongeren en de Y20-afgevaardigden wereldwijd onder de aandacht te brengen. What would they say? Kijk en praat mee naar de 7 korte afleveringen over entrepreneurship, future skills, future of work, multiculturalism, sustainable development, decision making inclusion, leadership development. #whatwouldyousay

Meer over het Y20 project
Company New Heroes heeft een missie om jongeren wereldwijd te betrekken bij het bespreken van wat er echt toe doet. We geven je de mogelijkheid om de wereldleiders rechtstreeks te vertellen wat er gehoord en gedaan moet worden.

We maakten niet alleen deze talkshows, we zetten ook een Open Call uit en vroegen jongeren wereldwijd: Vertel ons wat we moeten weten om jonge mensen over de hele wereld te ondersteunen.

Via ons Y20 project willen we een jonge, diverse en wereldwijde gemeenschap verbinden met de Y20 Youth Summit. Een evenement dat jonge leiders uit alle G20-landen samenbrengt om te discussiƫren, debatteren en actie te ondernemen voor de meest urgente economische uitdagingen en kansen van de wereld van vandaag.

Doe mee aan het echte gesprek en deel jouw ideeƫn, inzichten en ervaringen met een invloedrijk publiek van changemakers.